1/03/2009

Kitúrlak:)

Cleo a legextrémebb helyeket találja meg az alváshoz:) Ha Bence sír egyenesen kivonul a szobából és az előszobában próbál meg aludni vagy ahol éppen van hely hihi:) Remélem előbb utóbb megszokják egymást.

Néhány sztárfotó






Köldökcsonk és egyéb horror:)

A köldökcsonk ápolása........ hát nem tartozott a kedvenc műveleteink közé. Alkohol és hintőpor egyszerűnek tűnik de nem az. Bence rengeteget rúgkapál amúgy is és a hideg alkohol még rátesz egy lapáttal ugyan a csecsemősök megnyugtattak hogy ez nem fáj neki csak hideg, de amikor az ember látja hogy a gyerek milyen rosszul van ettől az egésztől és milyen elkeseredetten üvölt valahogy nem hiszi el........ na és akkor jön a bömbölés és már hergeli is magát.Szerencsénkre a 7. napon a köldök csonk elhagyott minket de még ápolni kell továbbra is alkohol+hintőpor.

A védőnő felhívta a figyelmünket, hogy azért a körmét jó lenne levágni, mert teljesen összekaristolja magát ha levesszük a kis kesztyűt a kezéről. Pár sebhelyet sikerült összeszedni azóta Scarface-nek hívjuk:)
Ha a pelenkázó asztalon fordítva tesszük le és hátulról támadunk nincs fogó reflex és így le tudjuk vágni a körmét. Amikor a védőnő csinálta akkor olyan egyszerűnek tűnt. Szegény Balázs leizzadt rendesen mire egy kezecskéjén levágta csippantóval.....én 2 nappal később próbáltam már kisollóval ez jobb megoldásnak tűnt de én is leizzadtam rendesen. Ezentúl így fogjuk csinálni és persze a hátulról támadás nem jött be csak ha jól bekajol és félig álmosan megtámadjuk:)

1/01/2009

Különös Szilveszter

már korán elkezdték a petárdázást és a tűzijátékokat, de Bence nem zavartatta magát ha aludt akkor édesdeden amúgy meg kaját követelt. Bali hozott kölyök pezsgőt de mint kiderült Sami mondta hogy van rendes pezsgő is alkoholmentes na sebaj majd legközelebb. Személy szerint 10 órakor az éjszakázásoktól olyan álomkór jött rám hogy bealudtam. Bali még felkeltett 12 kor hogy Boldog Új Évet kívánjon aztán vissza aludtam és hajnali kettőkor ébredtem fel. Kezdődhetett máris az etetés:) Másnap délelőtt koccintottunk az alma ízű kölyök pezsgővel.:)

12/30/2008

Látogatók

Már meglátogatott minket a védő néni és a gyermek orvos is és szerencsére mindent rendben találtak. Majd kell még egy két vizsgálat 4 hetesen meg 6 hetesen de amúgy semmi gond nincsen Mini Mi-vel:) Hála az égnek.
A védőnő hangjára olyan csendbe lett mondtam is az Évinek felveszem diktafonra és ha gond lesz lejátszom....hihi a gyermek orvos nem volt ennyire ügyes bömbölt Bence mint egy sakál.....:)pont elaludt mielőtt jött az orvos és sajnos fel kellett ébreszteni. A védőnő 1 hét múlva jön a gyerek orvos 2 hét múlva.

Mini Mi:)

12/29/2008

Anyával itthon

Az első néhány napunk kissé ordítósra sikeredett:) De túl leszünk rajta most kezdődik a nagy kaland...:)

12/28/2008

Home Sweet Home


December 25-én végre hazajöhettünk a kórházból. Mindenkinek Boldog Karácsonyt:)