2/09/2009

www.bence.alamina.fotoalbum.hu

Helló mindenkinek,

ezennel úgy döntöttem átveszem az irányítást anyutól, mert valjuk be őszintén olyan lusta...már majdnem 2 hete semmit sem írt rólam a blogba így nem is tudjátok mi minden történik velem és mikre is vagyok már képes:)
Leginkább kiborítani a szüleimet hihi:) Na azért csak mértékkel.
Úgy egy hete elkezdtem mosolyogni na csak olyan félvigyorokat eresztek meg nehogy elkényeztessem anyut meg aput bár ők erőlködnek furcsa hangokat is adnak ki:) Nem mindig értem de néha nagyon tetszik és akkor vigyorgok most már egyre többet úgy tűnik lassan kezdenek megérteni és végül is tetszik nekem itt náluk nem is olyan szörnyű ez a világ.....
A fürdést továbbra is szeretem és már egyre több vízben pancsizhatok és egyre tovább bár ez a törölközés meg öltözködés hát mit ne mondjak azért nem vagyok oda. Nem értem miért akarnak állandóan rám húzni valamit :(
Tegnap este először kacagtam de csak rövid ideig amikor anya beolajozott annyira megcsiklandozott:) Nagyon kellett nevetnem láthatóan anyát nagyon boldoggá tettem mert utána próbálkozott még de hát jóból is megárt a sok ezzel még várunk egy kicsit meglátjuk a következő fürcsinél megint megcsikiz-e:)
Most már nagyokat sétálok és nem csak alszom néha kinyitom a szemem hát sok mindent még nem látok de nagyon élvezem hogy van aki tologat és ringat...már hosszabb útra is elvitt anya... elmentünk a gyógyszertárba, sétáltunk a tó körül...nagyon jó volt és úgy sütött a nap ..persze a szemembe amit nem nagyon szeretek de anya erre is ügyelt és a babakocsi árnyékolóját lentebb húzta így szundizhattam tovább.
A legnagyobb sétát hárman tettük elmentünk a CBA-ba, könyvesboltba és még DM-be is. Nagy túra volt és már a nagyinál is voltam és látogatók is jöttek.:)