1/09/2009

Valaki kapcsolja már le a lámpát!!!!!!Nem tudok így pihenni....

Mlinszky Tomi csak neked csak most::)

Csipike az óriás törpe:)

Kismajom

Most az a legújabb hogy rajtam alszik el vagy a karomban így délelőtt szinte le sem tudom tenni amint a kiságyba teszem 5 perc és üvölt majd kézbe veszem és elvágták így el van egy fél órát órát utána simán megy az alvás egyedül is:) Remélem csak rövidül ez az idő de lehet kis majom lesz és rajtunk fog csüngeni:)

1/08/2009

Hasika

Sajnos úgy tűnik, hogy kissé hasfájós a babó:( Vettünk egy cseppet infacol a neve minden kajálás előtt a szájába kell cseppenteni ettől jobban tud büfizni, meg a szelek is jobban távoznak, de nagyon tud tőle szenvedni szegénykém és nem mindig tudok segíteni neki:(próbálkozom de így sajnos kevesebb idő marad az alvásra neki is meg nekem is. Szegény úgy lefárad a sírásban hát még én........remélem a 2. hónap végére de legkésőbb a 3. hónap végére túl leszünk ezen is, mert így elég nehezen telnek a napok.

Tisztán

Vicces hogy már alig fér el a pelenkázó asztalon hosszában:)

Egy kis frissítő





















Egy kicsit kiszellőztettem a szobájában ,így tényleg úgy néz ki mint egy kis manó. A sapi Majától van de Bencusnak is nagyon jól áll Igaz Sami? A védőnő azt mondta szoktathatom már egy kicsit hogy majd ki lehessen vinni, de hát pont most vannak mínuszok úgyhogy amíg ilyen hideg van nem valószínű hogy kivisszük na meg ez az ukrán gáz vita is ki tudja nem kell-e itthon is kabátban ülni majd......

Fürcsi

Szerencsére úgy tűnik szeret fürödni:) Ha a vízben van megszűnik a kiabálás csak utána sír szegénykém fázik.
Végül is az aszcendense Halak:)

1/05/2009

Ordítós

Az első nap egyedül

A mai volt az első napom egyedül. Balázs mától visszament dolgozni....nehéz volt a mai nap meggyűlik a bajom ezzel a szoptatás dologgal és napközben csak fél órákra tudtam letenni Bencét. Délután jött a védőnő is na mikor máskor pont amikor sikerült végre rendesen letenni. Mindig kettő után van egy hosszabb alvási periódusunk akkor kellene nekem is aludni, de ez most kimaradt. Szerencsére most este is sikerült letennem így tudtam aludni olyan 2 órát, de nemsokára fel fog ébredni. Sajnos ilyenkor este 8 után nem igazán akar alukálni a drága....egyszer csak meg lesz a ritmusunk.... Mindenesetre ez a mai nap elég rendesen leszívta az energia szintemet sőt teljesen lemerült az aksim. Ma a fürdés is kimarad szerintem.....amit egyébként egész jól visel, abszolút nem sír kifejezetten élvezi csak hát utána amikor fázik na akkor megy a bömbölés. Meglátjuk hogy alakul a hét többi napja ma 2 hetes a kis manó.Mától adnom kell neki a D3 vitamin cseppeket is naponta.