6/12/2009

Apával:)

Bence és a klaviatúra

Minndennapok

Bence lassan 6 hónapos lesz már jön elől két fogacskája:) Sajnos ez őt is és minket is megvisel kicsit...nem mintha eddig átaludta volna az éjszakákat koránt sem de most van hogy akár óránként felébred..:( Már mindent kapott Chamomillát, virbucol kúpot....nem mondanám hogy annyira nagy segítség de azért használ valamennyire.

Már simán felnyomja a kis popsiját próbálkozik a kúszással persze csak mint a rák hátrafelé közlekedik:) de egyre ügyesebb.

Már a forgás is nagyon megy neki nem is lehet egyedül hagyni sehol.Tegnap elkezdett babahangokat adni. Mamama bababa stb. Nagyon édes.:)

Betegek is voltunk kb 2 hétig:( orrszívás, piros torok, rekedtség minden volt hőemelkedés is.....kaptunk ACC 100-at, spéci orrcseppet stb. Most úgy néz ki meggyógyultunk.

A hozzátáplálást újra kezdjük úgy látom az almát megunta....tegnap egy kis banánt kapott eddig ezt nem ette most csak úgy zabálta.Persze nem kapott sokat csak 4 kanálkát:) Ma is azt eszünk majd meg holnap is aztán kibróbálunk valami újat:) Állandóan a tányérunkba akar turkálni:) szóval itt az idő....
Lassan méredzkedni is kéne már biztosan 9kg felett van:)

Címkék: , , ,