4/03/2009

Mia és Tündi látogatása







meglátogatott minket Antal Tündi és a kislánya Mia:) Tündérke....:) csak 8 nap van közöttük Mia javára de Bencus nagyobb hihi:) Itt vannak a képek is. A tali jól sikerült úgyhogy rendszeresítjük. Jövő héten valószínű megyünk majd valamikor Dunakeszire kirándulni de ez egyáltalán nem biztos még meglátjuk:)

Címkék:

2009.március 31

Ma 10.45-re kellett mennünk oltásra. Egyedül mentem Bencussal, de előtte sétáltunk egy kicsit, mert nagyon jó idő volt.

Már az öltözködésnél sejtette szegény hogy valami történni fog , mert már ott görbült a szája.
A szurit nagyon bátran viselte vagyis addig amíg el nem kezdte csípni:(
67cm és 7870gramm....hm lehet dúrván túletettem de hát most hagyjam éhezni majd lemozogja így is annyit kalinpál nem győzünk majd futni utána....:)
Mondtam a dokinak, hogy csak 80-120 ml-ket eszik és visszabukja a Milumil tápszert és ez nekem baromira nem tetszik...hát azt mondta az hogy keveset eszik az nem gond de hogy visszabukja az inkább. Szóval jövő héten jön a védőnő hogy megnézzen minket tüzetesebben meg elbeszélgetünk és kezdjük az almalevezést. Azt mondta 4 hós korára már gyümiket fogunk enni ..bizony ám. És akkor egy étkezést már talán ki tudunk hagyni. Egyébként érdekes a Hipp tápszer nem jön ki a ygerekből és az sűrűbb is. Szóval tojok erre a tyúkra (orvos) és kapja a Hipp Ha-t a gyerek és nem kísérletezgetek vele most már. egyszerűen semmire nem reagál ez a nő amit mondok olyan mintha meg sem hallaná csak a védőnővel lehet értelmesen kommunikálni ja és ami furi az orvosiban is a védőnő beszél meg mondd mindent az orvos csak beadja az oltást ez meg milyen már??????


Este megvolt a belázasodás is úgyhogy jött a kúp....hát nem egy leányálom de bizti én is kaptam amikor kicsi voltam és túléltem:)Mindenesetre vettem Nurofent hogy az éjszaka közepén legközelebb ne kelljen felébreszteni a pelus levétellel stb..

Címkék: